目前日期文章:200712 (5)

瀏覽方式: 標題列表 簡短摘要
What the fuck!
你以為你是誰
你憑什麼 叫我走出來
最沒資格叫我走出來的 就是你

Of course
一個從來不曾停止傷害別人的人
為了減輕自己的罪惡感
總是認為時間夠久了 就可以療傷止痛
時間夠久了 一定會精神奕奕的再站起來 重拾開心的生活

shviola 發表在 痞客邦 留言(1) 人氣()

Written by Andrew P. McAfee

There is a new wave of business communication tools including blogs, wikis and group messaging software — which the author has dubbed, collectively, Enterprise 2.0 — that allow for more spontaneous, knowledge-based collaboration. These new tools, the author contends, may well supplant other communication and knowledge management systems with their superior ability to capture tacit knowledge, best practices and relevant experiences from throughout a company and make them readily available to more users. This article offers a paradigm that highlights the salient characteristics of these new technologies, which the author refers to as SLATES (search, links, authoring, tags, extensions, signals).

shviola 發表在 痞客邦 留言(3) 人氣()

失憶 • 死囚



失憶症,不外乎是因為頭部的創傷、藥物副作用或酒精濫用所造成。失憶的其中一種類型,是記不得過去已學會的事情,完全不記得,但吃飯和走路這類生理機能卻不在失憶症的範圍,所以,依然可生活也得生活。




死囚,不外乎是因為幹了於法不容的勾當,而且是滔天大罪。死,雖是極道,但正義的伸張往往有限。死前唯一所能做的,亦是等死。但失眠和驚醒這類自然反應仍存在死囚生前的牢籠,所以,雖不願生活也得生活。



失憶和死囚,一個沒有過去,一個沒有未來。

shviola 發表在 痞客邦 留言(1) 人氣()

在別人家blog看到228公園裡的台灣博物館
在展覽捷克木偶
好不容易找到志同道合的人一起去看
買好票進場
很lucky的趕上導覽
原來每個木偶 背後都有很多耐人尋味的故事


shviola 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

監獄兔現在youtube上出到20集
有些梗真的頗好笑
不過日本人畫以俄羅斯為背景的動畫
真的有說不出的怪異感


監獄兔腳色介紹


shviola 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()